مواد لازم براي كورن داگ
آرد ذرت زرد :يك فنجان
آرد:يك فنجان
نمك:1/4 قاشق چايخوري
بكينگ پودر :4 قاشق چايخوري
شير يا آب :يك فنجان
تخم مرغ:2 عدد
هات داگ:4 عدد
پنير چدار:به مقدار لازم
روغن كانولا يا روغن گياهي :براي سرخ كردن
سس قرمز و خردل :براي چاشني
سيخ چوبي :4 عدد
غذاهاي خارجي
طرز تهيه كورن داگ :
ابتدا كاسه اي برداريد و آرد ذرت ، آرد، نمك ، بكينگ پودر و شير را با هم مخلوط كرده و تخم مرغ ها را در ظرف هم بزنيد و به مواد اضافه كنيد تا سس غليظي حاصل شود.
هات داگ ها و پنيرها را به طور جداگانه سيخ بزنيد ، تابه اي را روي حرارت قرار داده و روغن را بريزيد تا داغ شود.
سپس هات داگ و پنير را در موادي كه آماده كرده ايد فرو كرده و در روغن سرخ كنيد.
كورن داگ ها را در ظرف مورد نظر بچينيد و با سس قرمز و سس خردل سرو نماييد.
كورن داگ
نكات تكميلي در مورد كورن داگ
كورن داگ جزو غذاي ملل - ساير ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 30دقيقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقيقه ميباشد .
كورن داگ را مي توانيد در وعده نهار - شام - سرو كنيد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 4 نفر مناسب ميباشد .
بازدید: